Arrangementen en ideeën voor een jeugduitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Jeugduitje

Een zeilvakantie voor jongeren is leuk én leerzaam!

Op de schepen van NAUPAR is vrijwel alles mogelijk: u kunt het schip gebruiken als stilliggende accommodatie, maar net zo makkelijk zet de schipper koers naar de Waddeneilanden, of naar de prachtige historische plaatsjes rond het IJsselmeer of het Markermeer. 

Uitgebreide mogelijkheden

Waar wilt u met uw groep de nadruk op leggen? Moet het vooral een sportief uitje worden? Dan kunt u bijvoorbeeld naar de Waddeneilanden, om daar heerlijk te wandelen, fietsen, blowkarten, vliegeren, paardrijden, of te zwemmen. Meer in voor cultuur? In de historische stadjes langs het IJsselmeer en het Markermeer, zoals Hoorn, Enkhuizen en Volendam, is genoeg te doen op cultureel gebied: van een stadswandeling en een bezoek aan een museum, tot een hilarische groepsfoto in klederdracht. 

Weinig inspiratie? NAUPAR heeft een uitgebreid aanbod workshops en activiteiten!

Organiseert u het uitje en heeft u nog wat tijd over? Onze medewerkers denken graag met u mee, want de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. We kunnen allerlei leuke en educatieve workshops voor u regelen, maar ook een dj aan boord, een barbecue midden op het IJsselmeer, een bootcamp in de haven of een wedstrijdje met RIB-boten. Kortom, voor iedere jongerengroep kunnen wij een passend programma samenstellen.

Aan boord van onze schepen

Ook aan boord kunt u het organiseren zoals u wilt. U kunt in de goed uitgeruste kombuis, waar al onze schepen over beschikken, samen met de jongeren koken. Zelf boodschappen doen kan, maar u kunt de boodschappen ook aan boord laten bezorgen. Of er vaart een kok mee en u hoeft zich helemaal niet bezig te houden met het bereiden van de maatlijden. 

Afhankelijk van de grootte van de groep, kunt u kiezen voor één of meerdere schepen. Als u kiest voor meerdere schepen, dan zorgen de schippers dat ze bij elkaar blijven varen. En als de groep dat leuk vindt en de wind goed staat, dan kan er zelf een wedstrijdje gezeild worden! Welke schip is het snelst?

Volledig ontzorgd

Busvervoer, catering, entertainment en zelfs uw groepsverzekering kunnen we voor u regelen. Als u wilt, nemen we u alle praktische ‘regeldingen’ uit handen, zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de jongeren voor wie u het allemaal doet. 

De schepen van NAUPAR

NAUPAR beschikt over de grootste vloot bij HISWA aangesloten schepen. Met meer dan zestien verschillende vertrekhavens rondom o.a. het IJsselmeer, Markermeer en aan de Waddenzee, hoeft u nooit ver te rijden en heeft u vele bestemmingen om met de groep heen te varen. Waar u ook voor kiest; bij NAUPAR bent u verzekerd van een onvergetelijk groepsuitje. De kinderen of jongeren zullen er nog lang over napraten!