Arrangementen en ideeën voor een jeugduitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Jeugduitje

Zet een groep jongeren een aantal dagen of een week op een schip en ze hebben gegarandeerd een topweek! Een schip is namelijk de perfecte accommodatie voor een uitje met de sportvereniging, de kerk of de hobbyclub. Samen de zeilen hijsen, koken, schoonmaken en navigeren: het verbroedert én het is educatief. 

Een zeilvakantie voor jongeren is leuk én leerzaam

Op de schepen van NAUPAR is vrijwel alles mogelijk: u kunt het schip gebruiken als stilliggende accommodatie, maar net zo makkelijk zet de schipper koers naar de Waddeneilanden, of naar de prachtige historische plaatsjes rond het IJsselmeer of het Markermeer. 

Uitgebreide mogelijkheden

Waar wilt u met uw groep de nadruk op leggen? Moet het vooral een sportief uitje worden? Dan kunt u bijvoorbeeld naar de Waddeneilanden, om daar heerlijk te wandelen, fietsen, blowkarten, vliegeren, paardrijden, of te zwemmen. Meer in voor cultuur? In de historische stadjes langs het IJsselmeer en het Markermeer, zoals Hoorn, Enkhuizen en Volendam, is genoeg te doen op cultureel gebied: van een stadswandeling en een bezoek aan een museum, tot een hilarische groepsfoto in klederdracht. 

Aan boord van onze schepen

Ook aan boord kunt u het organiseren zoals u wilt. U kunt in de goed uitgeruste kombuis, waar al onze schepen over beschikken, samen met de jongeren koken. Zelf boodschappen doen kan, maar u kunt de boodschappen ook aan boord laten bezorgen. Of er vaart een kok mee en u hoeft zich helemaal niet bezig te houden met het bereiden van de maaltijden. 

Afhankelijk van de grootte van de groep, kunt u kiezen voor één of meerdere schepen. Als u kiest voor meerdere schepen, dan zorgen de schippers dat ze bij elkaar blijven varen. En als de groep dat leuk vindt en de wind goed staat, dan kan er zelf een wedstrijdje gezeild worden! Welke schip is het snelst?

Volledig ontzorgd

Naast het regelen van een passend schip kunnen wij u ook helpen met het verzorgen van overige services zoals busvervoer, catering, boodschappenservice of een groepsverzekering. NAUPAR adviseert u graag! Als u wilt, nemen we u alle praktische ‘regeldingen’ uit handen, zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de jongeren voor wie u het allemaal doet. 

Daarom een jeugduitje met NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van jeugduitjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • Bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
  • Kunt u terecht voor groepen vanaf 12 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
  • Bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen of actief wilt meezeilen.
  • Heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen
  • Kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
  • Vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk jeugduitje waar de jongeren nog lang over napraten!

Verder lezen?

Kies het juiste schip I Een schip is de perfecte groepsaccommodatie I Waarom op schoolreis in Nederland I Arrangement Midweek IJsselmeerArrangement Midweek Waddenzee I Bijzondere ervaring: droogvallen op het Wad