Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • Sail Amsterdam 2015
  • Sail Amsterdam 2015
  • Sail Amsterdam 2015 vuurwerk
  • sail-amsterdam
  • sail-amsterdam
  • sail-amsterdam
  • sail-amsterdam
  • sail-amsterdam

Sail Amsterdam 2020

Wees onderdeel van Sail Amsterdam
Sail vindt eens in de 5 jaar plaats en in 2020 vindt de 10e editie plaats. Tijdens SAIL Amsterdam 2020 zal het weer mogelijk zijn om u uw relaties uit te nodigen aan boord van de meest indrukwekkende zeilschepen. U kunt nu geheel vrijblijvend een optie plaatsen! of wij kunnen u vrijblijvend op de hoogte houden
Een tocht aan boord van een van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig zicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar zit u ook nog eens eerst rang bij het vuurwerk en natuurlijk bij het gehele spektakel. Zo wordt u niet alleen toeschouwer, maar ook onderdeel van het gehele evenement.
Image 2
Wilt u dit ook beleven?
Hieronder ziet u een selectie met populaire opties

Meer informatie over Sail Amsterdam 2020

De 10e editie van Sail Amsterdam vindt plaats in 2020. Een bijzonder evenement waar elke editie duizenden mensen op afkomen. NAUPAR neemt al sinds het begin van SAIL Amsterdam deel aan dit bijzondere evenement en ook in 2020 is de kans groot dat wij de rederij met het grootst aantal officieel deelnemende schepen zullen zijn.  U kunt nu geheel vrijblijvend een optie plaatsen! of wij kunnen u vrijblijvend op de hoogte houden

NAUPAR biedt u en uw relaties de gelegenheid om aan boord van onze zeilschepen in het centrum van de feestelijkheden te zijn. Laat het schouwspel met een drankje in de hand aan u voorbijtrekken en u krijgt het gevoel dat men dit alles alleen voor u en uw relaties opvoert. Om vanaf het water deel uit te kunnen maken van dit spektakel is een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering.

Grootste publieksevenement

Sail in Amsterdam is het grootste publieksevenement van Nederland. Sail vindt eens in de 5 jaar plaats en in 2020 vindt de 10e editie plaats. Om u een beeld te geven van dit nautische spectakel: tijdens de vorige editie in 2015 vormde de Amsterdamse IJhaven vijf dagen lang het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Er waren talloze schepen te bewonderen.

Tallships bewonderen met uw eigen schip

Tijdens SAIL Amsterdam 2015 lagen de Tall Ships vijf dagen lang afgemeerd in de IJhaven te Amsterdam. Om in de IJhaven te mogen varen en de Tall Ships te kunnen bewonderen moesten de schepen officieel deelnemer zijn aan SAIL Amsterdam 2015. De schepen van NAUPAR waren uiteraard officieel deelnemer en zullen dus niks van het spektakel in de IJhaven hoeven te missen.

Gerelateerde pagina's

SAIL Den Helder
SAIL Amsterdam
DelfSail
Volvo Ocean Race 
SAIL De Ruyter Vlissingen 
SAIL Kampen 
Amsterdam Light Festival
Cornelis Race
Brandarisrace
Pieperrace
Klipperrace
Tjalkenrace Medemblik 
Tall Ships Race Harlingen