Arrangementen en ideeën voor een relatie-event

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Meer informatie over Relatie-events

Relatie-event

Sportief, inspirerend en gezellig

Een ginkiestocht in Urk. Een duurzaam uitje door het windmolenpark van de Noordoostpolder. Of wat dacht u van een barbecue met uw relaties bij ondergaande zon? Natuurlijk kunt u ook aan de kade blijven liggen en het schip gebruiken als accommodatie, al of niet gecombineerd met een activiteit aan wal. De mogelijkheden met een traditioneel zeilschip zijn eindeloos. 

Voor een leuke dag met uw relaties bieden wij diverse arrangementen om de vaartocht leuker, spannender of sportiever te maken. Daarnaast beschikt NAUPAR over diverse cateringmogelijkheden en kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een barista- en/of cocktailworkshop. En als u hele actieve gasten aan boord heeft, kunt u de bemanning helpen bij het zeilen.

Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, we doen graag een voorstel doen op maat.

Combineer zakelijk gebruik met plezier

Wilt u een paar dagen op pad met uw relaties? Maak er een meerdaagse tocht van. Ook hiervoor zijn de zeilschepen van NAUPAR uitstekend geschikt. Ze beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én hutten voor een comfortabele overnachting. 

U kunt vanaf 12 personen al mee zeilen naar verschillende pittoreske havenstadjes langs het IJsselmeer of Markermeer, droogvallen op het Wad of het schip gebruiken als hotelaccommodatie in een stad van uw keuze. Het voordeel van een schip als hotelaccommodatie is dat u niet alles apart hoeft te regelen, zoals kamers, vervoer, en maaltijden. U heeft alles bij elkaar en kunt op dezelfde plek blijven liggen, of lekker zeilen, zodat u elke dag op een andere locatie ligt. Een perfecte combinatie van zakelijk gebruik, ontspanning en overnachten in één!

Daarom een relatie-event bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van reletatie-events op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • Bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
  • Kunt u terecht voor groepen vanaf 12 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
  • Heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen.
  • Kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
  • Vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk relatie-event waar uw relaties nog lang over napraten!