Arrangementen en ideeën voor een relatie-event

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Meer informatie over Relatie-events

Relatie-event

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw klantendag of relatie-event? Verras uw relaties met een vaartocht op een traditioneel zeilschip over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. Het is de ideale setting om uw relaties te verwennen. Aan boord van een schip bent u er even helemaal tussenuit en kunt u in een ontspannen omgeving alle aandacht aan uw relaties schenken. Niemand kan zomaar aanschuiven, of u nu stilligt in een pittoreske haven aan het IJsselmeer of kiest voor een vaartocht over het Markermeer of de Waddenzee. De mogelijkheden op een traditioneel zeilschip zijn eindeloos en wij bieden diverse dagtochten om uw vaartocht net iets leuker, spannender of sportiever te maken. 

De ideale locatie voor een presentatie

De schepen lenen zich bijzonder goed voor een productlancering, workshop, brainstormsessie of (product)presentatie. Veel van de schepen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie, beamer en scherm. Een van de grote voordelen is dat het een privé-locatie is en niemand anders zo maar aan kan schuiven én u kunt zich moeiteloos met het hele gezelschap verplaatsen. Dat is ook leuk, want daardoor kunt u de dag in verschillende delen opsplitsen. Zeilen, presenteren, aanleggen in een leuke haven(stad), droogvallen op het wad of zelfs een nachtje doorbrengen op één van de Waddeneilanden. Het kan allemaal.

Natuurlijk kunt u ook aan de kade van een sfeervolle havenstad blijven liggen en het schip alleen gebruiken als accommodatie, al of niet gecombineerd met een activiteit aan wal. En, als u niet vaart krijgt u nog een leuke korting ook.

Eten en drinken

Tijdens de vaartocht mag een lekker hapje en drankje niet ontbreken. Bij NAUPAR kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Van een lekker welkomstdrankje en een heerlijke lunch tot een buffet, BBQ of walking diner. U hoeft alleen maar een keuze te maken. De bemanning zorgt voor de rest. Zij serveren uw maaltijden, tussendoortjes en de drankjes tijdens de vaartocht, terwijl u alleen maar hoeft te genieten. 

Voeg leuke activiteiten toe aan uw relatie-event

Test uw kennis met een gezellige pubquiz, leer de fijne kneepjes van het barista- of cocktailvak, beleef de ervaring van een ervaren palingroker, maak onvergetelijke herinneringen met een Photobooth of laat een swingende band/DJ de muzikale sfeer aan boord versterken. Er is voor elk wat wils om uw tijd aan boord extra bijzonder te maken.

Combineer zakelijk gebruik met plezier

Wilt u een paar dagen op pad met uw relaties? Maak er een meerdaagse tocht van. Ook hiervoor zijn de zeilschepen van NAUPAR uitstekend geschikt. Ze beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én hutten voor een comfortabele overnachting. Voor meerdaagse tochten kunt u met de cateringarrangementen compleet verzorgd op weg. De maaltijden kunt u natuurlijk samen bereiden, maar nog fijner is het om een kok mee te nemen tijdens de vaartocht. Dat wordt optimaal genieten!

16 verschillende havens

U kunt vanaf 10 personen al mee zeilen naar verschillende pittoreske havenstadjes langs het IJsselmeer of Markermeer, zeilen naar een Waddeneiland of het schip gebruiken als hotelaccommodatie in een stad van uw keuze. Het voordeel van een schip als hotelaccommodatie is dat u niet alles apart hoeft te regelen, zoals kamers, vervoer, en maaltijden. U heeft alles bij elkaar en kunt op dezelfde plek blijven liggen, of lekker zeilen, zodat u elke dag op een andere locatie ligt. Een perfecte combinatie van zakelijk gebruik, ontspanning en overnachten in één! 

Daarom een relatie-event bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van reletatie-events op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • Bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
  • Kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
  • Heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen.
  • Kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
  • Vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk relatie-event waar uw relaties nog lang over napraten!