Arrangementen en ideeën voor een relatie-event

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Relatie-event

Ook leuk: combineer zakelijk gebruik met plezier en maak er een meerdaagse tocht van. Vaar naar een leuke haven(stad), ga droogvallen op de Wadden of breng een nachtje door op één van de Waddeneilanden. Waar u ook voor kiest, vraag ons vooral naar de mogelijkheden. NAUPAR biedt voor elke gelegenheid een passend schip en arrangement en wij helpen u graag bij het samenstellen van een uniek programma voor uw klantendag. 

Sportief, inspirerend en gezellig

Dwars door het windmolenpark van de Noordoostpolder zeilen op een mooie driemaster, zoals de Stedemaeght, Abel Tasman of Willem Barentsz. Een barbecue bij zonsondergang. Aan de kade liggen en het schip gebruiken als accommodatie, al of niet gecombineerd met een activiteit aan wal. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
Wij bieden diverse all-inclusive arrangementen om de tocht leuker, spannender of sportiever te maken. Daarnaast beschikt NAUPAR over diverse catering- en entertainment mogelijkheden, zoals een barista- en/of cocktailworkshop, live muziek of een DJ. En als u hele actieve gasten aan boord heeft, kunnen we ook een RIB langszij laten varen. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, we doen graag een voorstel doen op maat. En het mooiste is: u heeft er geen werk van, wij regelen het graag voor u.

Meerdaags event

Wilt u een paar dagen op pad met uw relaties? Ook daarvoor zijn de zeilschepen van NAUPAR uitstekend geschikt. Ze beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én hutten voor een comfortabele overnachting. Met een grote of kleine groep kunt u zeilen naar verschillende pittoreske havenstadjes langs het IJsselmeer of Markermeer, droogvallen op het Wad of het schip gebruiken als hotelaccommodatie in een stad van uw keuze. Het voordeel van een schip als hotelaccommodatie is dat u niet alles apart hoeft te regelen, zoals kamers, vervoer, en maaltijden. U heeft alles bij elkaar en kunt op dezelfde plek blijven liggen,of lekker gaan varen, zodat u elke dag op een andere locatie ligt. Een perfecte combinatie van zakelijk gebruik, ontspanning en overnachten in één!

De schepen van NAUPAR

NAUPAR beschikt over de grootste vloot bij HISWA aangesloten schepen. Met meer dan zestien verschillende vertrekhavens verspreid over o.a. het IJsselmeer, Markermeer en aan de Waddenzee hoeven uw gasten nooit ver te rijden! Waar u ook voor kiest; bij NAUPAR bent u verzekerd van een onvergetelijk klantendag. U heeft plezier, vervoer en accommodatie in één en uw relaties zullen er nog lang over napraten!