• Een ingetogen asverstrooiing vanaf het dek van klipper Allure

  sunset-700X300

  Bij activiteiten aan boord van een schip is een asverstrooiing van een overleden dierbare meestal niet het eerste waar u aan denkt. Maar natuurlijk behoort dit ook tot de mogelijkheden met de schepen van NAUPAR. Zo hadden wij een eenvoudige, maar troostrijke ceremonie op het zeilschip Allure. Een familie zeilde vanuit Hoorn naar het open water om hun moeder de laatste eer te bewijzen.

 • Hoe de Summertime transformeerde tot Loveboat

  Groepsfoto Lean Consultancy 2018

  Een schip van NAUPAR omtoveren tot Loveboat, een verstekeling aan boord verstoppen in de haven van Volendam, feestvieren in Hoorn en tussendoor ook nog vier wensen vervullen van zieke kinderen? De Lean Consultancy Group doet het, samen met NAUPAR.

 • Huwelijkstradities op een zeilschip

  marker-bruidschoenen-700X300

  Versierde klompen als huwelijksaanzoek, de bruid over de drempel dragen of een cent in de linkerschoen. Bent u op zoek naar een unieke of leuke traditie voor uw bruiloft? Wij zetten er een paar voor u op een rij.

 • NAUPAR maakt de winnaars Tophost 2018 bekend

  Tophost-2018-700X300

  NAUPAR heeft de Tophost 2018 voor de meest gastvrije schippers in de charterbranche bekend gemaakt. Hoewel het kwaliteitsniveau van alle schippers binnen NAUPAR erg hoog ligt, scoorden uiteindelijk de schippers van de traditionele schepen Ambiance, Allure, Eenhoorn, Res Nova, Sudwester en Summertime nét iets hoger dan de rest. 

 • Hoe maakt u de perfecte zonsondergangsfoto op een schip

  Sunset-Wadden-Linde

  Vindt u de zonsondergang ook het meest magische moment van de dag en wilt u deze ook graag vastleggen op de gevoelige plaat? Wij krijgen niet genoeg van foto’s met zonsondergangen gemaakt tijdens een sunset cruiseop een van onze zeilschepen. Maar er ontstaan niet alleen mooie foto’s op een schip.

 • Met driemast schoener Grietje op zeilkamp

  Blog-Rietlanden-op-Grietje-01-700X300

  In juni vond het jaarlijkse zeilkamp van de Rietlanden uit Lelystad plaats. 25 tweedejaarsleerlingen gingen, samen met twee begeleiders, in Bataviastad aan boord van de Grietje. Om even de stress en drukte van het afgelopen schooljaar achter zich te laten.