Arrangementen en ideeën voor een schooluitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Populaire bezienswaardigheden voor een schooluitje

Bekijk alle

Schooluitje

Kleine of grote groep

De schepen zijn geschikt voor kleine en grote groepenen uitgerust met een ruim dek, comfortabel dagverblijf, uitgebreide kombuis, voldoende hutten en sanitair.Bij een grote groepheeft u de mogelijkheid om meerdere schepen in te zetten. U vaart dan samen op, de schippers overleggen onderling en u kunt zelfs een wedstrijdje houden wie het snelste op de volgende bestemming.Aan het einde van de vaartocht ligt u weer bij elkaar in de haven voor een gezamenlijke maaltijd of een programma in de stad.

Voldoende activiteiten aan boord en op de wal

Er valt genoeg te beleven tijdens de vaartocht. De ervaren schipper en maat betrekken de leerlingen actief bij het knopen, zeilen hijsen, navigeren en ze mogen de schipper een handje helpen achter het roer. Maar ook aan de wal rond het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee of Amsterdam zijn vele leuke activiteiten. De afstanden tussen de verschillende bestemmingen hoeven niet groot te zijn en zo blijft er voldoende tijd over voor een museumbezoek, fietstocht of bezoek aan een disco. Of u gooit het over een andere boeg en ankert bijvoorbeeld een nachtje midden in een prachtig natuurgebied, waar u een kampvuur bouwt en samen muziek maakt. Of u gaat droogvallen op het Wad voor een speciale waddenexcursie over de zeebodem. In overleg met de schipper bepaalt u de route; hij kent het vaargebied en de steden op zijn duimpje en kan u adviseren over de vele mogelijkheden. 

Zorgeloos op reis met de groep

Naast het regelen van een passend schip kunnen wij u ook helpen met het verzorgen van overige services zoals busvervoer, catering, boodschappenservice, entertainment of activiteiten aan wal en zelfs uw groepsverzekering. Voor bustransfers werken wij samen met gerenommeerde touringcarbedrijven. Zij zorgen ervoor dat u op de meest veilige, comfortabele en voordelige wijze naar de vertrekhaven van het schip en weer terug gebracht wordt.

De schepen van NAUPAR

Schoener, Barkentijn, Tjalk of Klipper? NAUPAR beschikt over het grootste aanbod schepen. Met meer dan zestien verschillende vertrekhavens rondom o.a. het IJsselmeer, Markermeer en aan de Waddenzee, hoeft u nooit ver te rijden en heeft u vele bestemmingen om met de groep heen te varen. Waar u ook voor kiest; bij NAUPAR bent u verzekerd van een onvergetelijk schooluitje. Uw leerlingen zullen er nog lang over napraten.