Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Verzekering

Wij raden u aan een reis-, storm- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij uw reisbescheiden ontvangt u informatie en een aanvraagformulier voor een dergelijke verzekering.

>> Verzekering voor dagtochten
>> Verzekering voor meerdere dagen 
>> Veel gestelde vragen verzekering

Verzekering voor dagtochten (Zeker varen)

Of u nu aan boord gaat om een mooi feest te geven of voor een zakelijke aangelegenheid, in beide gevallen wilt u genieten van de prachtige ambiance van schip en water. Alles moet prima geregeld zijn, de "zeker varen verzekering" mag dan niet ontbreken. Want als er dan toch iets misgaat, bent u uitstekend verzekerd. Met deze verzekering kunt u de verschillende onderdelen van uw tocht, bijvoorbeeld de catering en het entertainment, verzekeren. Hiermee bent u verzekerd tegen annulering in geval van onder andere ziekte van één van de centrale personen en indien u niet uit kunt varen als gevolg van harde wind.

>>Download direct de brochure

Premie
De premie wordt berekend over het totaal van de verzekerde bedragen. De poliskosten bedragen € 5,00. Minimumpremie € 10,00.

Schade melden
Indien u uw reis wilt annuleren of schade heeft gehad tijdens uw reis kunt u direct contact opnemen met Lodewijk Assurantiën.

Lodewijk Assurantiën
Antwoordnummer 1921
8090 VB Wezep
Telefoon +31 (0) 38 376 17 01

Verzekering voor meerdere dagen

Als enige in Nederland heeft NAUPAR een verzekering speciaal gericht op groepen die een schip huren. Omdat het verstandig en geruststellend is om voor uw gezelschap een verzekering af te sluiten, bieden wij u de NAUPAR annulerings- en groepsreisverzekering. Deze verzekering heeft een aantal voordelen:

  • Zowel de kosten bij annulering van de gehele groep als van individuele groepsleden zijn gedekt;
  • U krijgt een vergoeding indien er niet gevaren kan worden als gevolg van harde wind;
  • U krijgt professionele hulp in geval van pech of ongeval;
  • Zowel uw persoonlijke bagage als de groepsbagage is meeverzekerd, en
  • De dekking is ook geldig op de aan- en afreisdag.

>> Download direct de brochure inclusief het dekkingsoverzicht.
>> Download direct de brochure voor scholieren en jongeren inclusief dekkingsoverzicht 

Zittenblijversverzekering
Voor scholen bestaat de mogelijkheid om additioneel een ‘zittenblijversverzekering’ af te sluiten. Deze aanvullende verzekering biedt dekking bij annulering van een of meerdere deelnemers, die voor de vaartocht ‘blijven zitten’. De dekking geldt tevens als een (school)herexamen onverwachts binnen de verzekerde reistijd valt of als het herexamen is gepland binnen 14 dagen na de laatste dag van de reis.

Dekkingsoverzicht
Indien u wilt weten wat er precies gedekt wordt met deze verzekering, lees dan de brochure.

Kosten
De totaalpremie bedraagt slechts 6% van de reissom (huursom schip plus extra services) exclusief € 11,00 poliskosten en assurantiebelasting per schip. De extra kosten voor de zittenblijversverzekering zijn 1% van de reissom.

Afsluiten en betalen
Zodra u geboekt heeft ontvangt u per e-mail een verzekeringsvoorstel. Op het moment dat wij uw betaling hebben binnengekregen, ontvangt u van ons uw verzekeringspolis. Het is belangrijk dat u uw annuleringsverzekering direct afsluit bij boeking van uw reis om gebruik te kunnen maken van de volledige dekking. 

De NAUPAR annulerings- en groepsreisverzekering kan alleen worden afgesloten als u in België, Nederland of Duitsland woont. Let op: ook uw gasten dienen in een van deze drie landen te wonen.

Schade melden
Wilt u een schadegeval melden of uw reis annuleren, download dan een declaratie- of annuleringsformulier van Europeesche Verzekeringen op onze website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en stuur dit (ondertekend) op naar onderstaand adres. Vergeet niet (een kopie van) uw polis en deelnemerslijst mee te sturen. U ontvangt (na minimaal 2 weken) een bevestigingsmail van Europeesche Verzekeringen zodra zij uw schadeformulier hebben ontvangen. De schadeafhandeling duurt ongeveer 6 weken.

Europeesche Verzekeringen
Afdeling Reisschade
Postbus 12920
1100 AX Amsterdam

>>Schadeformulier annulering
>>Schadeformulier reisverzekering

Deelnemerslijst
Wij verzoeken u ons uiterlijk vier weken voor afvaart een lijst te mailen met de namen van alle deelnemers.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over een van onze verzekering, bekijk dan of deze tussen de veelgestelde vragen staat. Indien u geen passend antwoord kunt vinden of het gegeven antwoord is u niet geheel duidelijk, dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerker.