Origineel bedrijfsuitje op het water

Welkom aan boord! Een schip is de ideale locatie voor een welverdiend bedrijfsuitje met uw collega’s en/of relaties. U kunt vergaderen, teambuilden, actief meezeilen of gewoon lekker uitwaaien en relaxen op het achterdek.

Of het nu gaat om een paar uurtjes zeilen of een meerdaagse tocht, op een schip bent u er even helemaal tussenuit en verbinding, beleving en samenwerking staan altijd centraal,

Waar u ook voor kiest, wij helpen u graag bij het samenstellen van een uniek programma voor uw bedrijfsuitje.

Voor elke gelegenheid een passend schip

Bij NAUPAR kunt u kiezen uit schepen voor dagtochten en meerdaagse tochten. U heeft een ruime keuze; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken. Elk schip is uniek en heeft haar eigen charme en uitstraling.

U huurt het schip inclusief schipper en bemanning en jullie hebben geen zeilervaring nodig.

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje op het water

De zon schijnt, er staat wind: de ideale dag om op het water door te brengen.Vandaag even geen werkoverleg, telefoontjes en volle e-mailboxen. U gaat samen met uw collega's een of meerdere dagen ontspannen op een traditioneel zeilschip. Lekker met uw hoofd in de wind, alle drukte van kantoor weg laten waaien, terwijl u op het dek met uw collega's bijkletst onder het genot van een hapje en drankje. En de sportievelingen kunnen een handje meehelpen tijdens het zeilen.

Een ding is zeker, aan boord van een schip bent u er even helemaal tussenuit en creëert u niet alleen een gezellig uitje op het water, maar ook meer loyaliteit én een sterkere band. 

Voor elke gelegenheid een passend schip

Bij NAUPAR kunt u kiezen uit schepen voor dagtochten en meerdaagse tochten. U heeft een ruime keuze; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken. Elk schip is uniek en heeft haar eigen charme en uitstraling. U huurt het schip incusief schipper en bemanning en jullie hebben geen zeilervaring nodig. De bemanning leert het jullie graag. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vinden het schip dat bij uw wensen past.

Dagtocht

De zeilschepen die speciaal zijn ingericht voor dagtochten, beschikken over een ruime salon, sfeervolle scheepsbar en een ruim dek met diverse zitjes, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van een goed gesprek tijdens de vaartocht. 

Een teamuitje met overnachting

Soms is een dag niet genoeg. Daarom bieden we ook schepen waarop u kunt blijven overnachten. In luxe hutten met boxspringbedden en een eigen badkamer of  "back to basic" met meerdere bedden in een hut en gedeelde badkamers. Alles kan. Zo kunnen jullie na de zeiltocht nog een avondje gezellig eten, naborrelen, een pubquiz spelen of stappen in een gezellige havenstad en zijn jullie er écht even uit. De ideale combinatie om elkaar nog beter te leren kennen.

Teambuilding

Eén dag of meerdere dagen zeilen op het water is hét middel om de band te versterken. De informele sfeer, de weidsheid van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zijn stuk voor stuk waardevolle ingrediënten voor een geslaagde dag vol goede gesprekken. De frisse wind zorgt voor nieuwe ideeën en heldere inzichten. En het samen hijsen van de zeilen leidt tot verbinding, samenwerking en een frisse blik op je collega’s of relaties. Maar niets hoeft, alles mag. Eenmaal aan boord heeft u het roer in handen. Of u nu fanatiek wilt meezeilen, een presentatie wilt houden, vergaderen of gewoon lekker wilt bijkletsen en uitwaaien. U bepaalt uiteindelijk hoe het programma er uit ziet.

Seminar, training of cursus

Een seminar, training of cursus is alleen succesvol als de omgeving uw deelnemers écht uitnodigt om te (willen) leren. Welke omgeving dit mogelijk maakt? Het water! Op het water zullen de aanwezigen ongetwijfeld de dagelijkse sleur vergeten en staat iedereen open voor nieuwe kennis. De rustgevende pauzes aan dek van het schip maken de seminar, training en/of cursus helemaal af!

Exclusieve vergaderlocatie

Op zoek naar een exclusieve vergaderlocatie? Ook dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Waar anders kunt u beter de koers van uw bedrijf uitstippelen, dan aan boord van een van onze imposante zeilschepen? Of het nu gaat om een dagtochtenschip of om een schip met overnachtingscapaciteit; bij NAUPAR vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Dag, middag-  of avondtocht

NAUPAR biedt vaartochten voor een middag, avondcruise of hele dag. Zo kunt u aan boord van een schip vergaderen, lekker barbecueën midden op het IJsselmeer, de Marker Wadden bezoeken, aanleggen in Urk voor een stadswandeling of borrelen op het Markermeer bij zonsondergang. Dat is weer eens wat anders dan de standaard vrijdagmiddagborrel.

Hapje en drankje

Optimaal genieten doet u met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR. Van smakelijke borrelhapjes tot een buffet, walking dinner of een uitgeserveerd diner, waarbij ook aan vega en vegan gasten is gedacht.

Heeft u iets te vieren en wilt u nog wat extra sfeer aan boord? Met een zanger, complete band, of een DJ maakt u het bedrijfsuitje helemaal compleet!

Aanvullend programma

De vaartocht kunt u goed combineren met een (eigen) aanvullend programma aan de wal. Zoals bijvoorbeeld een leuke Ginkiestocht door Urk, een bezoek aan het openluchtmuseum in Enkhuizen, een stop op de eilandenarchipel de Marker Wadden, het eiland Pampus of een stadswandeling en palingproeverij in Volendam.

Op zoek naar iets sportievers? Wat dacht u van een zeilclinic, snelle RIB vaartocht of een drakenbootrace in de haven van vertrek? U kunt natuurlijk ook twee schepen huren en er een onderlinge wedstrijd van maken. 

16 vertrekhavens

NAUPAR beschikt over 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Zo is er altijd een haven bij u in de buurt. U kunt u bijvoorbeeld opstappen in Lelystad, Enkhuizen, Harlingen, Almere, Volendam, Lemmer, Urk, Stavoren of een haven in Overijssel zoals Kampen, maar ook de hoofdstad van Noord-Holland, Amsterdam, zit in ons aanbod.

Daarom een bedrijfsuitje bij NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke vaartochten aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen bij het zeilen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt!